KOTANYI, INSPIRACIJA I STRAST, AROME
NADAHNUĆA, UMETNOST KUVANJA!

Začini

Austrijsko porodično preduzeće Kotanyi već je 130 godina predvodnik na tržištu začina, začinskog bilja i začinskih mešavina. Asortiman Kotanyi proizvoda obuhvata 4.500 artikala u različitim pakovanjima, a u Srbiji je profesionalnim kuvarima odmah dostupno oko 70 začina i začinskih mešavina u različitim gastro pakovanjima.

Među njima su izvanredno dekorativne Chilli niti, čuvena Kotanyi paprika, crveni i zeleni biber, biber sa začinskim mešavinama, sa slačicom ili belim lukom, kao i čitav niz mešavina začina koje će uneti talase egzotičnih i ekskluzivnih aroma u vrhunske kuvarske kreacije.

Proizvodi

Gastro paprika

Gastro paprika

U asortimanu Kotanyi paprika pored klasične začinske paprike i čilija, nalaze se i Chilli Cayenne, dekorativne Chilli niti i veoma korisni kolutići ili cele Chilli papričice.

Gastro biber

Gastro biber

Vrhunski kvalitet crnog, zelenog i belog bibera kao osnovnog začina, ali i kao sirovine za začinske mešavine sa biberom, čiji je asortiman jedinstven u Kotanyi svetu.

Gastro zelono bilje

Gastro zelono bilje

Pažljiva selekcija i nežno čuvanje od vitalnog su značaja za očuvanje dragocenih eteričnih ulja, odgovornih i za miris i ukus bilja.

Gastro začini

Gastro začini

Neki začini rastu na vašem kućnom pragu, dok drugi putuju širom sveta. Bez obzira na to odakle dolaze, Kotanyi standardu kvaliteta podležu svako seme, svaki list i svaki plod.

Gastro mix

Gastro mix

Mešanje različitih ukusa i aroma zahteva mnogo vremena, znanja i strast za detalje. Iskusni stručnjaci ulažu sve svoje napore u poboljšanje klasičnih mešavina i u stvaranje novih Kotanyi kompozicija koje će olakšati vaš rad u kuhinji.

Gastro za supe i male kuhinjske tanje

Gastro za supe i male kuhinjske tanje

Ne pravite kompromise kada su u pitanju Vaši standardi kvaliteta i dobrog ukusa, čak i ako morate da pripremite velike količine hrane u svojoj kuhinji.

Gastro soli

Gastro soli

“Belo zlato" možete pronaći u različitim oblicima – kao morsku, kamenu, ili rafinisanu so sa začinskim biljkama. U Kotanyi asortimanu ćete pronaći i izuzetne začinske soli.

Gastro poslastice i peciva

Gastro poslastice i peciva

Sezona slatkiša uvek traje. Šećer stimuliše oslobađanje serotonina, takozvanog hormona sreće. Možda je upravo zato desert vrhunac svakog obroka.

Gastro sirća i ulja

Gastro sirća i ulja

Kotanyi sirće stari u drvenim buradima, da bi dostiglo najviši stepen zrelosti. Svi sastojci su iz certifikovano organski gajenih biljaka na malim poljoprivrednim gazdinstvima u Austriji.