KOTANYI, INSPIRACIJA I STRAST, AROME
NADAHNUĆA, UMETNOST KUVANJA!

Začini

Austrijsko porodično preduzeće Kotanyi već je 130 godina predvodnik na tržištu začina, začinskog bilja i začinskih mešavina. Asortiman Kotanyi proizvoda obuhvata 4.500 artikala u različitim pakovanjima, a u Srbiji je profesionalnim kuvarima odmah dostupno oko 70 začina i začinskih mešavina u različitim gastro pakovanjima.

Među njima su izvanredno dekorativne Chilli niti, čuvena Kotanyi paprika, crveni i zeleni biber, biber sa začinskim mešavinama, sa slačicom ili belim lukom, kao i čitav niz mešavina začina koje će uneti talase egzotičnih i ekskluzivnih aroma u vrhunske kuvarske kreacije.

Začine koji nisu trenutno u uvoznom asortimanu moguće je poručiti, te vas stoga molimo da pogledate Gastro Kotanyi katalog dostupan na sajtu u pdf formatu i poručite začine i začinske mešavine koje će upotpuniti arome i ukuse u vašoj kuhinji.

Proizvodi

Gastro zelono bilje

Gastro zelono bilje

Pažljiva selekcija i nežno čuvanje od vitalnog su značaja za očuvanje dragocenih eteričnih ulja, odgovornih i za miris i ukus bilja.

Gastro začini

Gastro začini

Neki začini rastu na vašem kućnom pragu, dok drugi putuju širom sveta. Bez obzira na to odakle dolaze, Kotanyi standardu kvaliteta podležu svako seme, svaki list i svaki plod.

Gastro mix

Gastro mix

Mešanje različitih ukusa i aroma zahteva mnogo vremena, znanja i strast za detalje. Iskusni stručnjaci ulažu sve svoje napore u poboljšanje klasičnih mešavina i u stvaranje novih Kotanyi kompozicija koje će olakšati vaš rad u kuhinji.

Gastro poslastice i peciva

Gastro poslastice i peciva

Sezona slatkiša uvek traje. Šećer stimuliše oslobađanje serotonina, takozvanog hormona sreće. Možda je upravo zato desert vrhunac svakog obroka.