Ml InternationalMl InternationalMl International
+381 11/356-4397
office@mlinternational.rs
Rakovica 11090, Beograd
Ml InternationalMl InternationalMl International
VERDINO - Okusite hranu budućnosti !

Hrana budućnosti dostupna danas!

Verdino Green Foods kompanija osnovana 2019. godine, u Rumuniji je pionir u proizvodnji proizvoda na biljnoj bazi koji su alternativa mesu , ribi i mlečnim proizvodima.
Pod brendom Verdino® imaju širok spektar proizvoda na biljnoj bazi sa graškom kao izvorom proteina poput pljeskavica, kobasica, slanine, mlevenog mesa, salame, i raznih vrsta pizza.Nakon uspešnog razvoja u kategoriji mesa na biljnoj bazi, Verdino Green Foods je 2022. godine uveo nove kategorije biljnog porekla u portfolio- riblje proizvode na biljnoj bazi pod brendom Unfished® i gotovih obroka na biljnoj bazi pod brendom Green Course®.

Unfished® je najširi riblji asortiman biljnog porekla dostupan na međunarodnom nivou, sa impresivnim brojem inovativnih proizvoda: filetima od lososa, filetima bele ribe, paniranim ribljim štapićima , dimljenim lososom, tunjevinom za suši.Unfished je primio Internationalnu V-Label nagradu u kategoriji Najbolji pozitivan uticaj na održivi razvoj u 2021, i nagradu za Najbolju Vegansku Hranu od strane PETA Germany u 2022.
Svi proizvodi su bogati proteinima i izuzetno važnim Omega 3 masnim kiselinama.Green Course® je jednostavno rešenje za uživanje u gotovoj hrani na biljnoj bazi , raznih vrsta soseva, majoneza , namaza i drugih gotovih obroka poput ćufti, pasulja, chilli non carne.Verdino Green Foods stremi stvaranju održivije budućnost za našu populaciju i celu planetu.

Verdino Vegan Burger

šifra:4658

Verdino Vegan Ćevap

šifra:4660

Verdino Vegan Kobasica

šifra:4810

Verdino Vegan Kobasica sa Spanaćem

šifra:4811