Ml InternationalMl InternationalMl International
+381 11/356-4397
office@mlinternational.rs
Rakovica 11090, Beograd
Ml InternationalMl InternationalMl International

O kompaniji:

Kompanija M&L INTERNATIONAL nastala je 2000. godine. Naš razvoj podrazumeva uspostavljanje jakih i dugotrajnih partnerskih odnosa sa principalima, od kojih uvek ističemo saradnju sa kanadskom kompanijom McCain, svetskim liderom u proizvodnji zamrznutih proizvoda od krompira, čiji smo distributer i partner za područje Srbije već više od deset godina. Rezultat te saradnje je uspostavljanje najviših standarda za naše kupce, koja uvek podrazumeva korektan odnos, sigurnost u najviši kvalitet proizvoda, pouzdanost i dostupnost proizvoda iz ponude, kao i stalno uvođenje novina i novih proizvoda i brendova. U našem portofoliju značajno mesto zauzimaju i dobavljači čiji smo distributeri za HoReCa segment – makedonska kompanija Cermat sa sladoledima i poslasticama, austrijski Kotanyi – evropski lider u proizvodnji najšire palete začina za profesionalce, kao i italijanska La Molisana – proizvođač paste i brašna jedinstven po integrisanoj proizvodnji žita, brašna i paste.

Važno nam je…

Naši kupci su naši partneri u zajedničkom poslu i mi smo im dostupni svakodnevno. Naši ljudi su u stalnom kontaku sa kuvarima, a kao rezultat toga imamo uspešnu prodaju naših proizvoda, ali i njihov istinski doprinos gastronomiji u celini.

Distributivni program:

Naš distributivni program namenjen je širokom krugu potrošača, što pokazuje bogat izbor zamrznutog povrća i voća, zamrznutih morskih plodova, zamrznute ribe, zamrznutog mesa, pečuraka, kao i raznovrsnog jestivog ulja. Spremni smo da udovoljimo svim zahtevima naših kupaca, pa i onim najzahtevnijim. Širok asortiman nas obavezuje da prodaji pristupimo na poseban način. Edukacija, ideje i degustacije, neizostavni su deo svake naše posete kupcima.Takode, sva naša iskustva nesebično delimo sa klijentima, pomažuči im da unaprede svoje poslovanje. Komercijalni i marketinški tim naše kompanije spreman je da u svakom trenutku omogući, razvije i unapredi poslovnu saradnju sa svojim kupcima i partnerima.