Ml InternationalMl InternationalMl International
+381 11/356-4397
office@mlinternational.rs
Rakovica 11090, Beograd
Ml InternationalMl InternationalMl International

Vaš pouzdan HoReCa partner

Dobro došli na Web site kompanije M&L International! Mi smo kompanija koja kreira trendove u gastronomiji na tržištu Srbije i Crne Gore, i VAŠ POUZDAN HoReCa PARTNER.

Kompanija M&L INTERNATIONAL nastala je 2004. godine u Beogradu. Od kada smo započeli naše putovanje svetom gastronomije pre punih 18 godina , ponosni smo na činjenicu da našim kupcima pružamo samo najbolju uslugu, kvalitetne proizvode i poznate brendove.

Mi verujemo da osnova svakog dobrog odnosa leži u međusobnom poverenju ! Vi ste izabrali nas, a mi biramo samo najbolje proizvode za Vas.

Neprestanim istraživanjem novih ideja , kao i pažljivim osluškivanjem potreba naših potrošača , na tržište Srbije već punih 18 godina uvodimo proizvode koji obogaćuju ponudu HoReCa sektora.

Inovativnost u poslovanju ,dinamičnost , kreiranje dodatne vrednosti za naše partnere, bogat portfolio svetski poznatih brendova i snažno razvijena distributerska mreža na HoReCa tržistu Srbije – su ono što odlikuje kompaniju M&L International.

Želimo da se uverite da iza imena M&L International stoji...

Beskompromisan kvalitet

Naš portfolio čine snažni brendovi  koji su zadobili poverenje potrošača širom sveta . Svakodnevno  stremimo poboljšanju usluga i kvalitetu proizvoda koje pružamo kako bismo zadovoljili potrebe naših potrošača.Uvek smo otvoreni za nove ideje i inovacije kako bismo na naše tržište uveli nove proizvode iz globanog sveta gastronomije.

Posvećenost našim klijentima

Zadovoljstvo kupaca je u samom centru naših poslovnih aktivnosti i delujemo u skladu sa povratnim informacijama koje svakodnevno dobijamo od njih. Takode, sva naša iskustva i znanja iz oblasti gastronomije koju stičemo kroz edukacije i posete svetskim sajmovima – nesebično delimo sa našim klijentima, pomažući im da unaprede svoje poslovanje.

Distribucija I dostupnost 24/7 – odgovorno, pouzdano i tačno na vreme

Naši kupci su naši partneri – i mi smo im dostupni svakodnevno 24/7. Naš cilj je da distributivni centar M&L INTERNATIONAL pruži brzu , kvalitetnu i pravovremenu uslugu snabdevanja svih tipova gostiteljskih objekata. 

Putem naše razvijene distributerske mreže svi proizvodi iz našeg asortimana vrlo brzo stižu do Vašeg Restorana, Kafića, Hotela , štedeći Vaše vreme .

Odnos sa našim poslovnim partnerima

Naš odnos se bazira na medjusobnom poštovanju, uvažavanju različitosti i unapredjenja naših odnosa i modela poslovanja.

Naše strateško opredeljenje podrazumeva uspostavljanje jakih i dugotrajnih partnerskih odnosa gde uvek ističemo  saradnju sa kanadskom kompanijom McCain, svetskim liderom u proizvodnji zamrznutih proizvoda od krompira, čiji smo distributer i partner za područje Srbije od samog našeg osnivanja 2004 godine. Ponosni smo i višegodišnju saradnju sa austrijskom kompanijom  Kotanyi – evropskim liderom u proizvodnji začina, kompanijama Nestle, Unilever, Heinz, La Molisana, Lantmannen, Europastry, i saradnju sa mnogim drugim renomiranim proizvođačima koji su lideri u svojim kategorijama.

Važno nam je...

Naše aktivnosti obuhvataju istraživanje tržišta, sagledavanje potreba potrošača, uočavanje novih trendova i mogućnosti za uvođenjem novih artikala u naš asortiman.

Kako bi informacije o novim proizvodima došla do naših potrošača -naš tim marketinških eksperata veliku pažnju polaže na oglašavanje, odnose sa javnošću ,organizaciju specijalizovanih gastronomskih događaja, degustacije, promocije u ključnim objektima i pažljivo osmišljene interakcije sa kupcima.

Naš edukovan i snažan prodajni tim se bavi strategijom pozicioniranja naših proizvoda , jako vodi računa o njihovoj dostupnosti i savetima vezanim za upotrebu i način primene, a svi radimo samo sa jednim ciljem –  da naši klijenti i krajnji potrošači budu zadovoljni našim proizvodima i uslugama, i da iz dana u dan opravdavamo poziciju Vašeg pouzdanog HoReCa partnera.