Ml InternationalMl InternationalMl International
+381 11/356-4397
office@mlinternational.rs
Rakovica 11090, Beograd
Ml InternationalMl InternationalMl International
LA MOLISANA - Bogatstvo u zrnu žita, jednostavna hrana, sklad sa prirodom!

Testenine

U netaknutoj prirodi regiona Molise čudesne pojave traju poslednjih sto godina: priroda daruje i nagrađuje napor i posvećenost mlinara i kreatora testenina La Molisana.

Prirodni procesi koji traju vekovima, plodno zemljište i blage klime Molise doprineli su proizvodnji najboljeg žita u Italiji. Područje jedinstvene lepote utočište je i okruženje za autentične ukuse. La Molisana promoviše prirodno zdrav način života sa jednostavnom hranom, uključujući i same La Molisana paste, napravljene samo od vode i brašna.

Izuzetan asortiman karakterišu veliki broj vrsta i oblika, bogatstvo proteina i izvorno žuta boja koja potiče od nepreglednih polja najkvalitetnije pšenice. Probajte i paste sa jajima, nudle od krompira, kao i ručno pravljene oblike. La Molisana garantuje vrhunski ukus, veću profitabilnost i inovativnost u oblicima sa karakterističnom teksturom katakterističnom za testenina iz kalupa bronze – manje sosa, bolji ukus.

BESTSELLER

LA MOLISANA Proizvodi

Le Quotidiane

Pronađite u najbrojnijoj porodici La Molisana paste svoje favorite i servirajte zadovoljstvo svojim gostima svakoga dana... Fusilli, Spagheti, Spaghettini, Spaghettoni, Lingvini, Penne Ziti Rigate, Elicoidali...

Le Regionali

Među draguljima italijanskih ukusa izdvajamo La Molisana Farfale.

Le Specialissime

Remek-dela oduševljavaju i iznenađuju. Stvarajte svoja remek-dela koristeći La molisana Papardele ili Tagliatelle.

Le Sfiziose

Ukusne ideje nastaju tako lako uz najnovije njoke koje sadrže 80% pire kromira. Gnocchi di Patate meke konzistencije, savršeni za decu i odrasle.