Ml InternationalMl InternationalMl International
+381 11/356-4397
office@mlinternational.rs
Rakovica 11090, Beograd
Ml InternationalMl InternationalMl International

M&L International (u daljem tekstu: Trgovac) posvećuje punu pažnju zaštiti podataka o ličnosti korisnika sajta https://www.mlinternational.rs odnosno kupaca koji od Trgovca kupuju proizvode preko navedenog sajta.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kod Trgovca kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Trgovac preduzima odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja ličnih podataka kupca, uključujući i šifrovanje podataka u skladu sa važećim standardima.

Tokom posete sajtu https://www.mlinternational.rs Trgovac može prikupiti određene lične informacije koje su neophodne kako bi kupac podesio svoj nalog, kao i podatke koji su neophodni u svrhu naplate ili isporuku porudžbine.

Ukoliko Kupac više ne želi da bude registrovani kupac ili ne želi da se bilo koji njegov podatak nalazi u bazi registrovanih kupaca, potrebno je da pošalje zahtev na e-mail office@mlinternational.rs . Trgovac će obraditi takav zahtev i e-mailom obavestiti Kupca o uklanjanju podataka iz baze kupaca.

Trgovac neće predati podatke o kupcima koji su prikupljeni putem sajta https://www.mlinternational.rs  ili koje čuva u bazi registrovanih kupaca bilo kom trećem licu, osim ukoliko je na takvu predaju podataka obavezan u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije.

Maloletnici mogu koristiti internet stranu https://www.mlinternational.rs uz nadzor roditelja ili staratelja.

Sajt https://www.mlinternational.rs  može da prepozna ranijeg korisnika pomoću kolačića. Kolačići personalizuju posete sajtu u skladu sa ličnim potrebama korisnika.

Kolačići se mogu onemogućiti podešavanjem Internet postavki uređaja kojim pristupate sajtu.