Ml InternationalMl InternationalMl International
+381 11/356-4397
office@mlinternational.rs
Rakovica 11090, Beograd
Ml InternationalMl InternationalMl International
MAHESO - Kvalitet, Prirodnost i Ukus.

Širok asortiman smrznutih proizvoda

Maheso jedan od najvećih proizvođača gotovih i prethodno kuvanih smrznutih proizvoda u Španiji. Imamo širok asortiman smrznutih proizvoda, od sastojaka do gotovih jela, prateći tri osnovne premise: kvalitet, prirodnost i ukus.

Kvalitet, stvaranje zajedničke vrednosti, lični odnosi zasnovani na poverenju i međusobnom poštovanju, efikasnost i stvaranje razlike su principi koje u Mahesou sledimo u svakodnevnom poslovanju.

Maheso se odlikuje svojim kapacitetom za inovacije i razvoj proizvoda i novim konceptima za ugostiteljsku industriju ili za kućnu potrošnju. Stalno se razvijamo kako bismo uvek postigli zadovoljstvo kupaca. Stoga je naš asortiman proizvoda prilagođen ukusima i navikama potrošača u svakom trenutku i promenljivim tržišnim trendovima.

Birajući najbolje sastojke i u najboljim stručnim rukama, Maheso uspeva da dostigne najviše standarde kvaliteta podvrgavajući naše proizvode rigoroznim kontrolama kako bi ih sertifikovao. Ova želja za postizanjem izvrsnosti takođe je očigledna u našoj brizi za zdravlje.

Ćuros Kakao Krem

šifra:4745

Ćuros Pečen Ravni

šifra:4747

Ćuros Pletenica Lazo

šifra:4701

Ćuros Pletenica

šifra:4697

Ćuros punjen Karamelom

šifra:4749

Mini Ćuros Kakao Krem

šifra:4750