LA MOLISANA, BOGATSTVO U ZRNU ŽITA,
JEDNOSTAVNA HRANA, SKLAD SA PRIRODOM!

Testenine

U netaknutoj prirodi regiona Molise čudesne pojave traju poslednjih sto godina: priroda daruje i nagrađuje napor i posvećenost mlinara i kreatora testenina La Molisana.

Prirodni procesi koji traju vekovima, plodno zemljište i blage klime Molise doprineli su proizvodnji najboljeg žita u Italiji. Područje jedinstvene lepote utočište je i okruženje za autentične ukuse. La Molisana promoviše prirodno zdrav način života sa jednostavnom hranom, uključujući i same La Molisana paste, napravljene samo od vode i brašna.

Izuzetan asortiman karakterišu veliki broj vrsta i oblika, bogatstvo proteina i izvorno žuta boja koja potiče od nepreglednih polja najkvalitetnije pšenice. Probajte i paste sa jajima, nudle od krompira, kao i ručno pravljene oblike. La Molisana garantuje vrhunski ukus, veću profitabilnost i inovativnost u oblicima sa karakterističnom teksturom katakterističnom za testenina iz kalupa bronze – manje sosa, bolji ukus.

Proizvodi

Le Quotidiane

Le Quotidiane

Pronađite u najbrojnijoj porodici La Molisana paste svoje favorite i servirajte zadovoljstvo svojim gostima svakoga dana... Fusilli, Spagheti, Spaghettini, Spaghettoni, Lingvini, Penne Ziti Rigate, Elicoidali...

Le Regionali

Le Regionali

Među draguljima italijanskih ukusa izdvajamo La Molisana Farfale.

Le Specialissime

Le Specialissime

Remek-dela oduševljavaju i iznenađuju. Stvarajte svoja remek-dela koristeći La molisana Papardele ili Tagliatelle. Ukoliko kreirate nadeve za Lazagne Festonate, u vašoj će kuhinji svakoga dana nastajati neslućena zadovoljstva za čula...

Le Sfiziose

Le Sfiziose

Ukusne ideje nastaju tako lako uz najnovije njoke koje sadrže 80% pire kromira. Gnocchi di Patate meke konzistencije, savršeni za decu i odrasle.